Ik ga spelen voor Feyenoord

The word is out volgend seizoen ben ik speelster van de Feyenoord Vrouwen. Ik ben echt onwijs trots en dankbaar dat ik deze stap kan maken. Maar dat kon ik natuurlijk niet alleen. Vorig seizoen was het een sprong in het diepe om na 11 jaar FC Twente te verruilen voor Excelsior. Niet wetende wat me te wachten stond ging ik helemaal blanco dit nieuwe avontuur aan. Nieuwe club, nieuwe stad en allemaal nieuwe mensen. Excelsior voelde al heel gauw als thuis en dat is wel echt heel erg speciaal. Ik heb dit seizoen echt met allemaal mooie mensen op het veld mogen staan. Natuurlijk was het resultaat niet altijd zoals we hoopten of wat we verdienden, maar wat ik persoonlijk zo bijzonder vind aan dit team is dat wij altijd voor elkaar bleven werken ongeacht wat er op het scorebord stond. Dit seizoen was een leerzaam seizoen zowel op het veld als naast het veld. Ik heb echt een ontwikkeling doorgemaakt en na 11 jaar FC Twente had ik me geen fijnere club kunnen wensen. De stap naar Feyenoord is voor mij echt geweldig, ik denk dat ik mij hier nog meer kan ontwikkelen als speelster en als mens. Ik kijk er dan ook echt enorm naar uit om aan te sluiten bij het team. Maar eerst komt er een hele bijzondere zomer aan. Mijn droom om een eindtoernooi gaat in vervulling. Deze zomer speel ik met TunesiĆ« de Africa Women Cup of Nations, ik heb geen flauw idee wat me te wachten staat. Ik kijk er dan ook enorm naar uit en ik kan echt niet wachten om op dit grote podium te laten zien wat wij kunnen. In de volgende blog vertel ik jullie meer over de Afrika Cup.