Mijn 2021

Het jaar 2021 zit er inmiddels alweer bijna op. Zelf zit ik gevoelsmatig nog met mijn hoofd bij 2019. De tijd gaat echt zo bizar snel. Wat is er weer enorm veel gebeurd dit jaar. Het jaar 2021 was voor mij een jaar met veel veranderingen. Na 11 jaar FC Twente was het tijd om mijn club te verlaten. Ik sloot mijn periode bij FC Twente af met meerdere prijzen en wedstrijden op het allerhoogste niveau. Ik eindige met een prachtig kampioenschap en ik kreeg een fantastische laatste wedstrijd. Ik verliet het vertrouwde Twente met een opgeheven hoofd. Ik ruilde het mooie Twente in voor de grote stad Rotterdam. Ik koos voor Excelsior en ik had geen betere keuze kunnen maken. Ik heb het gevoel dat alles op zijn plek aan het vallen is. Daar ben ik enorm dankbaar voor. 

Mijn internationale avontuur ging ook onverminderd door. Ik reisde onder andere af naar Jordanië en Egypte om daar interlands te spelen. We werden tweede op de Arab Cup. We kwalificeerden ons voor de tweede ronde van de Afrika Cup. De reis om ons te kwalificeren voor het hoofdtoernooi gaan we in 2022 voortzetten, om hopelijk deze zomer deel te mogen nemen aan een groot eindtoernooi in Marokko. In februari staat Equatoriaal-Guinea op de planning voor de tweede kwalificatieronde. In oktober werd ik officieel Tunesisch international, waar ik onwijs trots op ben. Tot slot werd ik een paar dagen geleden genomineerd voor sportvrouw van het jaar in Tunesië. Een grote en bijzondere mijlpaal voor mij persoonlijk. Overigens ook een eer om genomineerd te worden tussen allemaal topatleten natuurlijk.

2021 was het jaar van veel veranderingen, en natuurlijk was het niet allemaal rozengeur en maneschijn, dat beeld wil ik absoluut niet schetsen. Ik kijk erg uit naar het jaar 2022. Ik ben met leuke dingen bezig voor Food by Sab. Ik hoop dat ik jullie daar snel meer over kan vertellen. Het jaar 2022 kan een heel mooi jaar gaan worden op sportief gebied. Daar kijk ik enorm naar uit. 

Ik wil jullie allemaal een gezond en gelukkig 2022 wensen. Dat het een liefdevol, mooi en succesvol jaar mag gaan worden, met veel mooie nieuwe herinneringen.

Liefs, 
Sabrine 

Een aantal hoogtepunten van mijn 2021.