Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes. Leg de blokjes zoete aardappel op een beklede bakplaat. Spoel de kikkererwten af en leg dit ook op de bakplaat. Breng het op smaak met de paprika poeder en zout en peper. Besprenkel tot slot met olijfolie en mix alles even goed door elkaar. Zet de bakplaat voor ongeveer 25 minuten in de oven totdat de zoete aardappel gaar. Roer het om de 10 minuten even goed door.
Kook vervolgende de bulgur en de quinoa zoals staat aangegeven op de verpakking samen met de kippen bouillonblokjes. Als dit klaar is laat je het even goed afkoelen. Snijd ondertussen de komkommer in partjes en de feta verkruimel je. Dit kun je alvast in een grote kom doen. Hak de amandelen fijn en voeg dit ook toe aan de kom.
Voor de tahini dressing pak je een apart kommetje. Hak de munt en peterselie fijn. In het kommetje doe je de tahini, het sap van de citroen, water, knoflookpoeder. Meng dit even goed met elkaar en breng de dressing op smaak met zout en peper.
Zodra de geroosterde zoete aardappel en kikkererwten klaar zijn voeg je die ook aan de salade toe. Ditzelfde doe je met de bulgur en quinoa. Meng alles even goed met elkaar. Serveer de salade samen met de tahini dressing.