Hoe houd jij nog tijd over voor een foodblog?


Ik hoor het je denken. Maar het kan! Sterker nog, mijn drukke leven als voetballer bij Excelsior Rotterdam, international voor Tunesië en mijn studie Sportkunde Management is prima te combineren met mijn passie voor lekker en gezond eten.

Mijn carrière als topsporter vraagt om de energie om te presteren. Die gezonde basis vind je terug in mijn gerechten. Maar dat is niet alles.

Food by Sab staat voor gezond en vers, maar zeker ook voor lekker eten. Al vanaf het moment dat mijn ouders mij leerden koken is dat een onmisbaar ingrediënt voor mij.

Zo haal ik op het veld en op school het maximale uit mijn lichaam. En kan ik mij daarna thuis weer opladen, door bijvoorbeeld nieuwe kruiden te gebruiken in mijn gerechten. Of door net weer een andere combinatie te proberen. Kortom: door extra aandacht te besteden aan wat je eet en hoe je het klaarmaakt.

Die afwisseling tussen voetballen en nieuwe smaken ontdekken, werkt! Mijn liefde voor lekker eten is zo alleen maar gegroeid. Dat laat ik graag zien. Dat deed ik eerst op Instagram, maar nu ook op mijn site.
Waar ik het nog meer voor doe? Om jou ook te inspireren! Op het voetbalveld én in de keuken. Laat je weten wat van de recepten vindt?