Kook de udon noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af en ze apart in koud water.
Verwarm een pan met olijfolie en bak daarin het gehakt, peper en basterdsuiker rul. Zet het daarna apart. Snijd de ui in halve ringetjes, pers de knoflook en rasp de gember. Bak in dezelfde pan de ui, knoflook en gember.
Voeg daaraan de sugarsnaps, kool, babymais en de wortel toe. Bak dit in het geheel enkele minuten. Blus af met 2 eetlepels water (zo voorkom je dat de groente droog worden).
Meng voor de saus de sojasaus, oestersaus, basterdsuiker en de peper samen. Voeg ook nog 1 eetlepel water erbij en roer dit goed door. Voeg het gehakt, noedels en de saus bij de groente en roer alles goed door. Breng het op smaak met zout en peper.
Snijd de lente-ui en de rode peper in ringetjes. Hak de pinda’s fijn. Garneer de noedels met de lente-ui, rode peper en de pinda’s.