Tagliatelle met wok groente en cashewnoten

Een simpel maar heerlijk wok gerecht. Erg smaakvol en met lekker veel groenten.

4 personen

25 minuten

3

Ingrediënten

tagliatelle voor 4 personen
1 grote ui
3 tenen knoflook
5 cm gember
8 kastanje champignons
1 groene paprika
200 gram sugar snaps
125 gram taugé
5 eetlepels ketjap
4 eetlepels soja saus
50 gram ongezouten cashewnoten
peper en zout (naar smaak)

Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking. Als de mie klaar is zet je dit even apart. Snijd dan de ui in ringen en snijd de knoflook in dunne plakjes. Rasp de gember en zet dit even apart. Snijd vervolgens de paprika in reepjes en de champignons in plakjes.

Doe de olijfolie in de pan en doe dan de ui erbij. Laat de ui op laag vuur rustig zacht worden. Doe daarna pas de gember en de knoflook erbij. Doe dan de champignons, paprika, sugarsnaps er ook bij en wok alles samen.

Doe dan de tagliatelle, taugé en de cashewnoten erbij. Voeg tot slot de ketjap en de sojasaus toe en breng het op smaak met peper en zout.