Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Food by Sab

Op deze pagina vind je onze Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de website of een bestelling plaatst via onze website foodbysab.nl. Lees de Algemene Voorwaarden goed door voordat je een bestelling plaatst.

Bezorging

Food by Sab bezorgt jouw lunch alleen door heel Hengelo OV. Je kan je overheerlijke broodjes, salades, sapjes en wraps aan huis of op de zaak laten bezorgen. Super toch?

Wil je een lunch bezorging in een aangrenzende gemeente of plaats neem dan per mail contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Online bestellen

Bestellingen die je bezorgt wil krijgen kunnen alleen online besteld worden via de website onder het kopje bestellen. Het is niet mogelijk om een lunchbestelling telefonisch te plaatsen.

Bestel je lunch op tijd

Wij doen ons uiterste best jouw bestelling op tijd te bezorgen, maar je kan ons enorm helpen als we de bestelling op tijd van je ontvangen. Op tijd betekend voor ons minimaal 2 tot 2,5 uur voor het gewenste aflevertijdsstip. We hebben het soms erg druk, als de drukte te groot wordt kan het voorkomen dat we de optie om te bestellen (tijdelijk) sluiten. Het is mogelijk tot 11 uur je bestelling te plaatsen voor bezorging.  

Bezorgtijden

Voor 9 uur besteld: 11.00 – 11.30 en later
Voor 9.30 uur besteld: 11.30 – 12.00 en later
Voor 10.00 uur besteld: 12.00 – 12.30 en later
Voor 10.30 uur besteld: 12.30 – 13.00 en later
Voor 11 uur besteld: 13.00 – 13.30 uur
Bestellingen die na 11 uur worden geplaatst kunnen niet meer worden bezorgd.

Openingsdagen en tijden

Maandag – 11:00 tot 15:00

Dinsdag – 11:00 tot 15:00

Woensdag – 11:00 tot 15:00

Donderdag – 11:00 tot 15:00

Vrijdag – 11:00 tot 15:00

Zaterdag – GESLOTEN

Zondag – GESLOTEN

Urgentie en overmacht

Wij begrijpen natuurlijk dat iedereen rond 12 uur wil gaan lunchen. Ook weten we dat een pauze vaak maar een half uur duurt. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat wij een kwartiertje later aan komen met jouw bestelling. Wil je per se je lunch op een bepaald tijdstip ontvangen en nuttigen? Hanteer dan dit tijdstip niet als levertijd. Hou dan een half uur eerder aan.

De bezorgdienst van Food by Sab is mensenwerk en overmacht situaties kunnen wij helaas nooit uitsluiten. Wij willen dan ook sterk benadrukken dat onze bezorgservice een dienst is waar geen rechten op verhaald kunnen worden. Food by Sab kan niet aansprakelijk gesteld worden voor niet of voor een vertraagde bezorgde bestellingen.

Allergieën

Voordat je een bestelling plaatst kijk dan goed of je allergisch bent voor een product. Bij twijfel kun je altijd eerst contact opnemen met ons, of je zet het duidelijk bij opmerkingen neer als je bestelt. Bij het oplopen van een allergische reactie is het niet mogelijk om Food by Sab aansprakelijk te stellen.

Betaalwijze

Bestellingen dienen online betaald te worden via iDeal, nadat je de bestelling via de website hebt geplaatst. Voor bedrijven is er de optie om de betaling achteraf per bank te voldoen. Food by Sab stuurt dan binnen 10 dagen na de levering van de bestelling een factuur per email. Wij hanteren een betalingstermijn van 10 dagen. Neem dan contact op met sabrine@foodbysab.nl

Herroepingsrecht/ Retourneren

Bestellingen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Contactgegevens

​Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact met ons op.

Sabrine Ellouzi

sabrine@foodbysab.nl

www.foodbysab.nl