Een grote verandering in mijn leven

Na 11 jaar is het moment daar. Ik ga mijn club FC Twente verlaten na dit seizoen. Misschien heb je het al voorbij zien komen, misschien ook niet. In 2010 startte ik in de jeugdopleiding bij de “onder de 14” met de droom om het eerste elftal te behalen. Die droom mocht ik in 2016 verwezenlijken. Ik maakte toen mijn debuut tijdens een uit wedstrijd tegen PSV. Ik heb echt ontzettend veel meegemaakt bij deze club. Te veel om in deze blog met jullie te delen.

Ik ben opgegroeid bij FC Twente. Ik leerde de normen en waarden van de club. Ik was onderdeel van een grote familie. De afgelopen 11 jaar hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Het zal straks bij het definitieve afscheid vast wel heel gek zijn allemaal, maar ik voel wel heel erg dat dit voor mij de juiste keuze is geweest. De juiste keuze op voetbalgebied, maar ook zeker op persoonlijk vlak. Het echte besef is er nog niet helemaal merk ik aan mezelf. Ik zit momenteel namelijk in de eindfase van het seizoen die ik natuurlijk goed wil afsluiten. Aangezien we nog voor 2 prijzen spelen.

Als ik terugkijk naar de afgelopen 11 jaar, dan ben ik erg trots op mezelf. Ik stond er altijd, ook als ik moeilijke momenten had. Natuurlijk was het niet allemaal roze geur en maneschijn, maar dat is logisch denk ik. Ik ben vaak hard gevallen, en ik stond altijd weer op. Ik heb veel mogen winnen, en ik heb uiteraard ook verloren. Ik heb onwijs veel geleerd. Ik ben gegroeid op zowel voetbaltechnisch vlak, maar ook zeker als mens.

Dit seizoen wil ik natuurlijk heel mooi afsluiten waar ik me zoals altijd voor de volle 100% voor inzet. Ik kijk uit naar wat de toekomst me gaat brengen. Ik ga vol vertrouwen een nieuwe spannende fase tegemoet in mijn leven. Daar vertel ik jullie binnenkort meer over.

Wil je mijn afscheidsfilmpje nog bekijken? Check dan mijn Instagram pagina @sabrineellouzi.