Food by Sab steunt Stichting Elk Kind Een Bal

Ik ben trots om met jullie te delen dat ik een van de vrienden ben van de Stichting Elk Kind Een Bal. Het is een ontzettend mooi en belangrijk initiatief op maatschappelijk gebied. Stichting Elk Kind Een Bal wil met het project ‘Elk Kind Een Bal’ kinderen en jongeren op een stimuleren om te gaan sporten en bewegen. Even weg van de computer, laptop, tab of telefoon en lekker ouderwets met elkaar gaan sporten. Food by Sab staat voor gezonde voeding en met mijn topsportachtergrond steun ik dit soort initiatieven dan ook voor de volle 110%.

Wat doet stichting Elk Kind Een Bal? 

Voor Stichting Elk Kind Een Bal is de BAL niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer! Een bal heeft in onze ogen ook een sociaal en maatschappelijk doel.

Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, en het zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten gaan spelen. Zo leren ze samenwerken en te groeien in hun ontwikkeling. Voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen. Bij de activiteiten van stichting Elk Kind Een Bal draait het niet alleen om de sportieve prestatie, maar ook om de bijzondere ervaring.

Door middel van het organiseren van sociale (sport)activiteiten en samenwerkingen aan te gaan met het onderwijs, bedrijfsleven, overheden, sportorganisaties, topsporters en particulieren wil Stichting Elk Kind Een Bal invulling geven aan het realiseren van haar missie: Elk Kind Een Bal.