Ik ga verhuizen naar Rotterdam

Misschien heb je het inmiddels al wel gelezen, maar ik zal volgend seizoen voor Excelsior Rotterdam gaan spelen. Ik ben blij dat ik het nu eindelijk heb kunnen delen met iedereen. Ik heb zoveel leuke reacties gekregen. Dat heeft me echt goed gedaan. Bedankt daarvoor. Mijn eerste indruk was meteen goed vanaf het eerste moment. Ik werd warm verwelkomt.

Ik kijk er ontzettend naar uit om mezelf hier weer verder te ontwikkelen. Niet alleen op voetbalgebied, maar ook zeker als mens. Voor mij is het een mooie stap om het vertrouwelijke Twente te verruilen voor de grote stad Rotterdam. Ik ga namelijk ook in Rotterdam wonen, dat zal vast even wennen zijn, maar ik zal mijn draai hier zeker gaan vinden. Het is weer een nieuwe fase in mijn leven waar ik enorm naar uit kijk. Soms is het alleen maar goed om even uit je comfort zone te stappen. 

Afgelopen zondag speelde ik mijn allerlaatste wedstrijd voor FC Twente. We speelden uit bij PSV in het Phillips stadion. Een top locatie voor een laatste wedstrijd en ook nog met publiek erbij. Het was een emotionele dag, maar bovenal heel erg mooi. Ik had me geen mooier afscheid kunnen wensen. Ik ben trots om als landskampioen binnen te komen bij mijn nieuwe club.