Mijn eerste dagen bij Excelsior

Mijn eerste twee weken bij mijn nieuwe club Excelsior zitten er inmiddels alweer op. Voor mijn gevoel is het echt snel gegaan allemaal. Ikzelf sloot een week later aan bij het team, aangezien ik natuurlijk nog met Tunesië weg ben geweest. Ik kon dus nog even kort bijkomen van nationaal, om me vervolgens weer te melden bij Excelsior. Ik heb mijn eerste dagen als heel fijn ervaren. Ik werd direct goed opgevangen door het team. Dat voelt natuurlijk goed. Ik voelde me welkom en dat is voor mij persoonlijk erg belangrijk. Het is natuurlijk wel enorm wennen, want alles is gewoon nieuw, maar dat is ook heel normaal denk ik. Ik moet nog definitief verhuizen, maar daar neem ik mijn tijd voor in mijn vakantie. Ook weer iets om naar uit te kijken vind ik zelf. We hebben de afgelopen twee weken getraind en een aantal oefenwedstrijden gespeeld. Ik kijk er naar uit om als team toe te werken naar onze eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Ajax. Maar eerst even genieten van mijn vakantie om vervolgens 1 augustus weer fris te starten met het tweede blok van de voorbereiding.