Mijn samenwerking met ‘Food by Sab’!

Mijn allereerste project was voor Sabrine, zij is namelijk een eigen bedrijf begonnen ‘Food by Sab’. Toen ze mij haar idee vertelde over een eigen lunchbedrijf, werd ik direct enthousiast. Zo kon ik mooi culinaire fotografie uitproberen! Iets wat ik nog niet eerder gedaan had. 

Door Marleen Bos – zij schreef over haar ervaring tijdens de product shoot van Food by Sab. Meer over Marleen, haar website en haar blog vind je onderaan dit artikel.

Culinaire fotografie 

Wat is culinaire fotografie eigenlijk? Culinaire fotografie is een vorm van fotografie waarbij je specifiek etenswaren fotografeert. De bedoeling van deze vorm van fotograferen is het aantrekkelijk maken van etenswaren zodat deze gebruikt kunnen worden, in mijn geval voor ‘Food by Sab’. Maar vaak ook voor online menukaarten of kookboeken. 

De samenwerking 

Mijn ervaring was uitermate positief, ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Het is dan ook geweldig als je resultaten uitkomen zoals je ze van tevoren graag verwachtte. Sabrine heeft mij die kans gegeven en was zeer positief: 

“De samenwerking met Marleen heb ik als heel prettig ervaren. Tijdens de fotoshoot hing er een ontspannen sfeer. De product foto’s van ‘Food by Sab’ zijn van hoge kwaliteit en het straalt veel professionaliteit uit.” – Sabrine 

Wil je meer weten over Marleen of haar blog lezen? Klik dan hier.