Online presentatie ‘Fit in je loopbaan’

Gisteren gaf ik mijn allereerste online presentatie als gastspreker. De presentatie had het thema fit zijn in je loopbaan. Ik gaf de presentatie aan een groep jonge talenvolle studenten van het ROC van Twente uit mijn geboorteplaats Hengelo. Ik ben door een oud docent van mij benadert om dit te doen. Wat ik zelf echt heel erg leuk vond en weer iets nieuws om mezelf in te ontwikkelen. Ik heb verteld over hoe ik mijn bedrijf Food by Sab heb opgezet. We hebben het onderwerp gezonde voeding en een gezonde leefstijl behandeld en de combinatie van topsport en voeding. Het was een ontzettende leuke ervaring om dit te doen. De leerlingen gaven me veel energie en dat terwijl ik op afstand de presentatie hield. Na de presentatie hebben de studenten en docenten een heerlijke lunch van Food by Sab genuttigd samen. De presentatie was geslaagd en ik kijk er naar uit om dit vaker te doen in de toekomst.