Gevulde broodjes met pesto

Het is een simpel en super lekker gerecht.

4 personen

25 minuten

3

Ingrediënten

4 kleine Turkse broodjes
40 gram pijnboompitten
125 gram buffel mozzarella
potje groene pesto
potje zongedroogde tomaten
4 theelepels gedroogde oregano
4 theelepels gedroogde tijm
3 takjes verse basilicum

Verwarm de oven voor op 200 graden. Hol het brood uit. Gooi de restjes niet weg, maar gebruik ze om te dippen. 

Snijd de zongedroogde tomaten in kleine reepjes. Snijd ook de basilicum in kleine stukjes. Smeer de bodem in met de groene pesto. Voeg dan de buffel mozzarella en de zongedroogde tomaten en de verse basilicum toe. 

Strooi de gedroogde oregano en de gedroogde tijm over het broodje. Per broodje heb je 1 theelepel kruiden. Doe nog een paar dotjes groene pesto erbij voor de kleur. Top de broodjes af met de pijnboompitten. 

Zet de broodjes in de oven voor 10 minuten op graden.