Het favoriete recept van Claudia

Deze nacho schotel is het perfecte recept voor een snack avond.

één grote schaal

25 minuten

3

Ingrediënten

1 ui
1 teentje knoflook
1 rode paprika
1 prei
1 courgette
blikje mais
blikje kidney bonen
300 gram rundergehakt
taco mix
1 zak naturel nacho's
200 gram geraspte kaas
150 gram geraspte cheddar
1 eetlepel olijfolie
jalapeño (optioneel)

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd alle groenten in stukjes. Fruit de ui en knoflook in de pan met de olijfolie. Voeg dan het gehakt toe en bak het gaar. Doe dan alle groenten erbij en bak dit ook weer even samen. Dan voeg je de taco mix erbij en roer je alles nogmaals goed door. Dan doe je de mais en de kidneybonen er ook bij.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vul een ovenschaal met de helft van de nacho’s en de helft van de kaas. Dan doe je het gehakt mengsel erover heen. Over het gehakt mengsel doe je de overige nacho’s en de overige kaas. Tot slot kun je de jalapeño’s erover heen doen (optioneel). Deze nacho’s kun je heerlijk serveren met verse guacamole, chili saus en zure room.