Vispakketje uit de oven

Door de kruiden en citroen krijgt de vis een heerlijke kruidige en sappige smaak.

1 persoon

10 minuten

3

Ingrediënten

1 zalm filet
7 garnalen
1 teentje knoflook
1 takje verse tijm
1 schijfje citroen
2 eetlepels olijfolie
zout en peper (naar smaak)
chili vlokken (naar smaak)

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de zalm filet en de garnalen op een stukje aluminiumfolie. 

Breng de zalm op smaak met zout peper en chili vlokken. Besprenkel de zalm met de olijfolie. 

Schil de knoflook en kneus deze. Dit doe je door met de platte kant van het mes even hard op de knoflook te duwen. Hierdoor komen de smaken vrij. Leg de knoflook vervolgens bij de zalm.

Leg het plakje citroen en het takje tijm op de zalm. 

Vouw het aluminiumfolie in elkaar. Zet het vispakketje in de oven op 180°C en laat het pakketje ongeveer 20 minuten staan. Als de zalm en de garnalen roze zijn, dan zijn ze klaar.